Sikker tilkobling for en bestemt nettstedkategori

Vi anbefaler deg å sikre tilkoblingen når du åpner nettsteder der du kan oppgi personlige data. Ellers kan dataene dine bli fanget opp av nettkriminelle. Du kan for eksempel spesifisere at en sikker tilkobling må aktiveres når du besøker nettstedene til betalingssystemer eller sosiale nettverk.

Du må slå på tilgjengelighet for Kaspersky-appen for å bruke denne funksjonaliteten.

Slik konfigurerer du automatisk aktivering av en sikker tilkobling for en bestemt nettstedkategori:

1. Åpen VPN.
  2. Trykk på Innstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Trykk på Nettsteder.
  4. Pass på at bryteren er slått på.
  5. Velg nettstedkategorien:
    • Banker.
    • Betalingssystemer.
    • Nettbutikker.
    • Sosiale nettverk.
  6. Velg handlingen appen skal utføre når du besøker nettsteder i den valgte kategorien:
    • Sikre tilkoblingen. Appen slår på en sikker tilkobling når du besøker nettsteder i denne kategorien.
    • Spør. Appen viser et varsel og ber deg aktivere en sikker tilkobling når du besøker nettsteder i denne kategorien.

Tillat at Kaspersky-appen sender deg varslinger. Ellers vil ikke appen kunne advare deg og tilby å opprette en sikker forbindelse. For informasjon om konfigurering av varsler, se OS-dokumentasjonen.

• Ikke gjør noe som helst. Appen slår ikke på en sikker tilkobling når du besøker nettsteder i denne kategorien.
  7. Trykk på Bruk.